Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne strani kjuthop so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna stran je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in oddaji igral uporabniku. Upravlja jo podjetje Irena Tanko s.p. , kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana, v nadaljevanju ponudnik. Najemnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej najemnik naših igral. 

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo najemniku  vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja, kontaktne naslove, bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve, vse cene jasno in nedvoumno določene, način plačila in dostave, časovno veljavnost ponudbe, rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Načini plačila

1. Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu, ki ga podjetje izda ob naročilu kupca. Blago se odpremi šele po prilivu sredstev na transakcijski račun podjetja in se ne izdaja ob poslanem potrdilu kupca o izvedenem plačilu. Kupec pri plačilu po predračunu nima dodatnih poštnih stroškov provizije.

2. Plačilo po povzetju

Plačilo z gotovino ob prevzemu naročenih izdelkov na izbranem naslovu.

3. Plačilo preko sistema Paypal

Če nimate PayPal računa lahko plačate s kartico  (Mastercard ali Visa).

4. Plačilo s karticami

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Veljavnost ponudbe in cene

Navedene cene na spletni strani so nepreklicne in veljajo samo ob rezervaciji preko interneta, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen na spletni strani in pri ostalih ponudnikih po Sloveniji. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Vse cene na spletni strani so brez DDV ( nismo davčni zavezanec).

Naročila in računi kupcev so shranjeni na sedežu podjetja ter kupcem dosegljivi preko pisnega zahtevka. Zahtevek za dvojnik lahko kupec v pisni obliki pošlje na naslov podjetja ali na elektronski naslov info@kjuthop.si

Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo.

Postopek rezervacije

Kako opravim rezervacijo?

Željeno igralo, datum najema in uro izberete v košarico s klikom na gumb “Rezervacija”. Ob kliku na košarico v zgornjem desnem kotu strani izberete povezavo “Na blagajno”, kjer vpišete svoje podatke in oddate rezervacijo.

Če vam upravljanje s spletno stranjo predstavlja težave nam pišite na info@kjuthop.si, v katerem nam napišete izbrano igralo, način plačila ter svoje osebne podatke.

Rezervacija sprejeta: Po oddaji naročila najemnik prejme obvestilo po elektronski pošti, da je rezervacija sprejeta. Na tem koraku ima najemnik v roku ene ure možnost preklicati naročilo.

Rezervacija potrjena: Če najemnik naročila ne prekliče, gre rezervacija v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik rezervacijo pregleda, preveri dobavljivost igral in rezervacijo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče naročnika na njegovo kontaktno telefonsko številko. Prek elektronske pošte ponudnik naročnika sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga.

Pravica do odstopa od nakupa. Vračilo blaga

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov, ima najemnik pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev

V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.

Podjetje vrne prejeta plačila najemniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil najemnik, razen če je najemnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če najemnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

 

Dostava

Igralo morate prevzeti sami v Ribnici na dolenjskem

Če imate težavo z dostavo nam pišite na info@kjuthop.si in vam bomo sporočili status vašega naročila.

Ukrepi moderatorjev

Moderatorji skrbijo za nemoteno komunikacijo med uporabniki ter po potrebi pomagajo pri uporabi sistema. Moderatorji bodo vsebino, ki ne upošteva pravil obnašanja uporabnikov in ni primerna za objavo na spletnem mestu kjuthop.si ali žaljive pripombe po lastni presoji odstranili.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani kjuthop.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva in ostale potrebne komunikacije.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@kjuthop.si

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Avtorske pravice

Vsa besedila in fotografije na straneh in podstraneh domene kjuthop.si so last podjetja Irena Tanko s.p.., njegovih partnerjev in dobaviteljev ter se jih brez izrecnega dovoljenja ne sme kopirati ali razmnoževati.

Odveza odgovornosti

Kljub trudu za čim večjo točnost in ažurnost kataloga igral se lahko zgodi, da se podatki o igralih, njihovi ceni ali dobavi spremenijo tako hitro, da jih ne utegnemo popraviti in se še vedno nespremenjeni nahajajo na spletni strani. V primeru rezervacije takih igral podjetje naročnika obvesti o spremembah in mu omogoči preklic naročila, zamenjavo naročenih igral ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Pridržujemo si pravico do tipografskih napak in napak, ki bi izhajale iz nenamernega nepravilnega delovanja informacijsko – tehničnega sistema spletne strani. Podjetje ne odgovarja za točnost podatkov, vnesenih s strani kupca.

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Ponudnik ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z določbami 32.člena ZIsRPS.

Elektronska povezava na platformo SRPS vam je na voljo tukaj

Spremembe pogojev poslovanja

Trgovec lahko v primeru sprememb predpisov, ki urejajo poslovanje spletnih trgovin, varstvo podatkov ter druga področja, ki so v zvezi s poslovanjem spletne trgovine Trgovca, in v primeru sprememb lastne poslovne politike spreminja in/ali dopolnjuje te Pogoje poslovanja, o čemer bo vsakič seznanil uporabnike na primeren način, kamor šteje zlasti obveščanje prek spletne strani kjuthop.si. Vsakokratne spremembe in/ali dopolnitve Pogojev poslovanja začnejo veljati in se uporabljati z iztekom osemdnevnega roka od objave sprememb in/ali dopolnitev. Če je sprememba in/ali dopolnitev Splošnih pogojev poslovanja nujna zaradi uskladitve s predpisi, lahko izjemoma te spremembe in/ali dopolnitve stopijo v veljavo in uporabo v krajšem času.

Uporabnik, ki se s spremembami in/ali dopolnitvami teh Pogojev poslovanja ne strinja, mora v roku osmih dni od objave obvestila o spremembi in/ali dopolnitvi Pogojev poslovanja preklicati svojo registracijo, sicer se po izteku tega roka šteje in nasproten dokaz ni dopusten, da uporabnik spremembe in/ali dopolnitve Splošnih pogojev poslovanja sprejema. Preklic registracije se naredi tako, da uporabnik s pisno izjavo Trgovcu sporoči preklic.

Pomoč

Za vsa vprašanja smo na voljo na elektronskem naslovu info@kjuthop.si in telefonski številki 031/255-400

Podatki o podjetju

Irena Tanko s.p.

Kotnikova ulica 5

1000 Ljubljana

Davčna številka: 55564399

Matična številka: 9513167000